Please ensure Javascript is enabled for purposes of website accessibility

Ugovore o opskrbi plinom koji se sklapaju sa opskrbljivačem u obvezi javne usluge HEP – PLIN d.o.o., a koji su pristigli poštom na adrese potrošača plinom, potrebno je potpisati i jedan potpisani primjerak vratiti poštom. Ugovore treba staviti u originalnu kuvertu koja je dostavljena zajedno sa ugovorima te kuvertu ubaciti u poštanski sandučić ili predati na šalter u pošti.

Više saznajte na:

Obavijest potrošačima plina

Opskrbu krajnjih kupaca plinom kojima su do sada Opskrbljivač bile Zelinske komunalije d.o.o. , od 01.05.2022. godine opskrbu će nastaviti zajamčeni opskrbljivač plinom HEP-PLIN d.o.o.

Odluka o početku pružanja zajamčene opskrbe plinom krajnjih kupaca možete vidjeti OVDJE.

Krajnji kupci (kućanstva) koji sami javljaju stanje plinomjera putem web stranice www.zelplin.hr, stanje mogu javiti najkasnije do 8. dana u tekućem mjesecu za prethodni mjesec.

Krajnji kupci (poduzetništvo) koji sami javljaju stanje plinomjera putem web stranice www.zelplin.hr, stanje mogu javiti najkasnije do 5. dana u tekućem mjesecu za prethodni mjesec.

Stanje očitanog plinomjera ODS Zelina - plin d.o.o. dostaviti će vašem novom zajamčenom opskrbljivaču plinom HEP-PLIN d.o.o. koji će vam poslati račun za potrošeni plin.

Stanje koje bude javljeno nakon 8. dana u mjesecu (kućanstva) ili nakon 5. dana u mjesecu (poduzetništvo), neće biti prihvaćena, već će se za tog krajnjeg kupca obračunati procijenjena potrošnja prema prosjeku potrošnje za isto razdoblje u istom mjesecu prošle godine.

Informacije vezane za cijenu plina po kojoj će Vam HEP-PLIN d.o.o. obračunavati potrošnju plina, te sve informacije vezane za račune za potrošnju plina možete dobiti pozivom u HEP-PLIN d.o.o. na broj 0800 88 13, elektroničkom poštom kontakt.hepplin@hep.hr.

ODS Zelina - plin d.o.o. je Operator distribucijskog sustava za područje grada Sveti Ivan Zelina i Općinu Bedenica.

ODS Zelina - plin d.o.o. je tvrtka registrirana za obavljanje djelatnosti izgradnje i održavanja plinske mreže i plinskog distribucijskog sustava ( plinski priključci, mjerno-regulacijski setovi, plinske instalacije).

zelina plin logo

Operator distribucijskog sustava
Katarine Krizmanić 1
10380 Sveti Ivan Zelina
Tel: 01 2040 762
Email: info@zelplin.hr

Radno vrijeme
7:00 – 15:00 PON – PET
Rad sa strankama:
8:00 – 14:00 PON – PET
Hitne intervencije/kvarovi:
0-24 PON – NED
iso 
 
Ove stranice koriste kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti. Nastavkom pregleda web stranice slažete se sa korištenjem kolačića.